Årstidens ost - februar

Naturmaelk

høost

Osten er fremstillet af mælk fra køer, der ikke får ensilage, men tørret græs og urter som grøntfoder
vinteren igennem.

Hvis køerne skulle vælge, ville de vælge hø. Køer går instiktivt efter den føde, der er sundest for dem. Den sundeste mælk produceres derfor netop, når køerne kommer ud på græs om foråret, for de spiser de sundeste urter først. 

Det gælder også i stalden, når de får hø, hvor køerne bliver fodret med lufttørret hø, som om sommeren laves ud af det friskeste græs, hvori der er sået hvidkløver og minimum 7 urte-arter for at stimulere køernes eget immunforsvar og forbedre mælkens fedtsyresammensætning. 

Således skabes grobund for en særdeles velduftende og aromatisk udvikling i osten gennem lagringen. Økologisk Hø-ost er fremstillet med hensyn til miljøet og dyrenes velfærd.

48+ Økologisk Høost har en dejlig nøddeagtig smag og en flot farve. Hø-osten er en unik, hård, skærefast ost der får smagsoplevelsen op på det højeste niveau. Hø-ost er fyldig, velduftende og har en pikant nøddeagtig eftersmag.

Naturmaelk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY